Ana sayfa » Spor » FOÇA’LI KAAN, ÇANAKKALE AÇIK KARATE TURNUVASINDA..

FOÇA’LI KAAN, ÇANAKKALE AÇIK KARATE TURNUVASINDA..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Foça’ lı minik karateci Kaan, Çanakkale’de 15 Temmuz şehitleri anısına düzenlenen 15 Temmuz Şehitleri ve Gazileri Anma Uluslararası Çanakkale Açık Karate Turnuvası’ na katılacak.

20-21 Temmuz tarihlerinde Çanakkale Anafartalar Spor Salonu’ nda düzenlenecek turnuvaya 4 ülke, 42 il, 75 kulüpten 840 sporcu katılacak. Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan 15 Temmuz Şehitleri ve Gazileri Anma Uluslararası Çanakkale Açık Karate Turnuvası’na Foça Kaan Yüksel ile katılarak yumruklarını şampiyonluk için atacak. Antrenörü Kudret Yüksel, 15 Temmuz Şehitlerini rahmet ile andıklarını belirterek, turnuvadan en iyi dereceler ile döneceklerini ifade etti.

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, Foça’ lı karatecinin aldıkları başarılardan oldukça memnun olduklarını ve yeni madalyalar beklediklerini söyledi.

Başkan Gürbüz Foça’ lı karateci ile her zaman gurur duyduğunu ifade ederek, “Çanakkale gibi tarihimizin dönüm noktası olan zafer ile taçlanmış topraklarda, 15 Temmuz dolayısı ile yapılan turnuvada sporcumuzdan şampiyonluk bekliyoruz. Bizi yine gururlandıracaktır, kendisine güvenimiz sonsuz ” dedi..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com