Ana sayfa » Siyaset » MENEMEN AK PARTİ GENÇLİK KOLLARINDAN, CHP’YE TOPLU KATILIM..

MENEMEN AK PARTİ GENÇLİK KOLLARINDAN, CHP’YE TOPLU KATILIM..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Menemen’de Ak Parti’den istifa eden kişi CHP saflarına katıldı. Yeni üyelerin rozetlerini Başkan Aksoy takdim etti. Katılımcı ve halkçı yönetim anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy Ak Parti İlçe Gençlik Kolları’ndan bu cesur kararları için yeni üyelere teşekkür etti.

“ARTIK HEDEF BAŞKANLIK SİSTEMİNE KARŞI DURMAKTIR”

Chp ilçe örgütü adına konuşan CHP İlçe Başkanı Serdar Değirmenci “Bugün ilçemize CHP’ye yeni katılımları duyurmak ve bunu bütün halkımızla paylaşmak adına partiye giriş töreni için birlikteyiz. CHP Anadolu ve Rumeli Müdafaa-i Hukuk cemiyetinin devamı olarak Cumhuriyetle aynı yaştadır.

CHP Cumhuriyet değerlerini savunarak dimdik ayaktadır. İstiklal savaşı içinden çıkmış bir partidir. Devleti Atatürk’le beraber kuran partidir ve Cumhuriyeti getiren partidir. Türkiye’nin geçmiş, şu an ve geleceğinde CHP vardır. Hayal gibi görülen büyük şehirler son seçimle birlikte Ak parti iktidarından alınmıştır. Bu tek adam rejimine hayır demektir.

Bundan sonra CHP’nin hedefi başkanlık sistemine hayır demektir. Menemende Ak partide görev alan arkadaşlarım da bu gidişatı görmüş chpde yerlerini almak için ilçe başkanlığımıza başvurmuşlar ve güç katacaklardır. Türkiye’nin ve Menemen’in verdiği demokrasi kavgasında yanımızda yer alacaklardır.

“CHP BİR VİCDAN HAREKETİ HALİNE GELMİŞTİR”
Her kesimden vatandaşın CHP çatısı altında buluşabileceğini ve 23 Haziran seçimleriyle birlikte bu hareketlenmenin Türkiye geneline yayıldığını söyleyen Başkan Aksoy “Biliyorsunuz arka arkaya iki seçim yaşadık. Artık Türkiyede yeni bir siyasi döneme geçti. Bu yeni bir siyaset ve yeni bir dönemdir. İstanbul seçimleriyle birlikte Türkiye siyaseti bambaşka noktadır.

Geçmişte hangi siyasi partide yer almış olursa olsun, hangi alt kimliğe sahip olursa olsun. CHP’nin herkes kapısı açıktır. Genç arkadaşlarımızla ve Ak Parti eski İlçe Gençlik Kolları Başkanı görüştük, birlikte yürümeye karar verdik. Bu cesur kararı birlikte güçlendirerek devam edeceğiz. CHP 23 haziran ve 31 Marttan sonraki süreçte bir vicdan hareketinin başıdır. Türkiye’de vicdanlı herkesin geçmişte neler yaptığı önemli değil ve bu vicdanlı harekette yer almaya çağırıyoruz. Özellikle İstanbul olmak üzere her yerde başladı.

Gencecik arkadaşlarımız omuz omuza bu çatının altında herkes var olabilir. Herkes kendi alt kimliğiyle chp çatısı altında kendi iddialarını dillendirebilir. CHP’nin bir vicdan hareketi olduğunu ve her kesimden vatandaşın yer alacağı parti olacaktır. Gençlerimize partimize katılan hepsine sesleniyorum. Yolumuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk yoludur yolumuz Çağdaş laik cumhuriyet yolu olsun.

“BAŞKAN AKSOY HER KESİMİ ORTAK PAYDADA BULUŞTURMUŞTUR”
Ak Parti Menemen İlçe Gençlik Kolları Başkanı Haldun Çakmak partisinden istifa ederek CHP’ye geçti. Son dönemde parti’nin halkın görüşlerini dikkate almadıkları için istifa ettiklerini söyleyen Çakmak “Ak Parti Menemen Gençlik Koları Başkanlığı görevimden partinin anti demokrat uygulamalardan ve toplumun ciddi bir kesimini ötekileştirdiği fikir ve görüşlerinin dikkate alınmadığı, kutuplaştırdığı söylemlerden kaynaklı mevcut görevimizden istifa ettik.

Menemen’e yeni bir soluk getirmiş toplumun her kesimin ortak paydada buluşturma anlayışında olan ve tam da bu nokta da ülkemizin ihtiyacı olan toplumsal barışa ön ayak olan Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy’un sağlıklı ve olumlu tutumlarından kaynaklı almış olduğumuz karar gereği CHP ailesine katıldığımızı beyan eder ve tüm kamuoyu ile paylaşırız” dedi..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com