Ana sayfa » Güncel » ÖZÜPAK; “BURADAYIZ, BİRİZ, BİRLİKTEYİZ!”

ÖZÜPAK; “BURADAYIZ, BİRİZ, BİRLİKTEYİZ!”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-EYT Derneği Başkanı Gönül Boran Özüpak emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili açıklama yaptı.

Özüpak tarafından yapılan açıklamada, “biran evvel çözüme kavuşturulması için demokratik haklarımızla yine hep birlikte bir arada olup haklarımız için; 08.09.2019 tarihinde kimseye söz vermeyecek, Allah’tan birşey gelmedikçe, mazaretiniz olmaksızın kocaman ailemizle, varız! buradayız! biriz! birlikteyiz! diyeceğimiz çalışmaları başlatıyoruz.” ifadeleri kullanıldı. Özüpak’ın açıklaması şöyle;

“Alın terinde türkiye’mize en fazla emek verenler olup , emeklilik hakkımızın anayasal bir hak olduğu ülkemizde hakları gasp edilenleriz.! Türkiye’nin kanayan yarasıyız.!

Sosyal güvenlik yasalarının yarattığı mağduriyette Türkiye’nin çığlığıyız!

Derdimizin geçimle olduğunu vurguladığımız her ortamda, yaşanabilir bir maaşla hayalini kurduğumuz bir yaşamın güzel vatanımızda aile bekamızın da yok sayıldığı, yalnız bırakılan, arafta kalan emekçileri olduk.

13.07.2019 tarıhınde EYT SYDD yönetimizle yaptığımız toplantımızda çıkan kararla, yaklaşan 08.09.2019 tarihli 4447 sayılı kanunun yaratılışı ile 20 yılla yaşanan mağduriyetimizin,biran evvel çözüme kavuşturulması için demokratik haklarımızla yine hep birlikte bir arada olup haklarımız için,

08.09.2019 tarihinde kimseye söz vermeyecek, Allah’tan birşey gelmedikçe, mazaretiniz olmaksızın kocaman ailemizle,varız, buradayız! biriz! birlikteyiz! diyeceğimiz çalışmaları başlatıyoruz.

Çalışma ve gelişmeleri paylaşacağız..”

EYT SYDD Yönetim Kurulu Adına
Başkan Gönül Boran Özüpak

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com