Ana sayfa » Güncel » İZDEMİR’DE PATLAMA OLDU, YANGIN ÇIKTI!

İZDEMİR’DE PATLAMA OLDU, YANGIN ÇIKTI!

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Aliağa Horozgediği mahallesinde uzun hadde mamulü üretiminde bulunan İzdemir Fabrikasının bahçesinde bulunan kablo kanallarında patlama meydana geldi. Saat 14:00 civarında meydana gelen patlamadan sonra yangın çıktı.

Fabrikanın bahçesinde trafonun bulunduğu mevkide meydana gelen patlamadan sonra yangın çıktı, kara dumanlar etrafa yayıldı. Oldukça gürültülü bir şekilde gerçekleşen patlama bölgede korkuya yol açtı.

Patlamadan hemen sonra enerji kesildiği için bahçede bulunan ve İzenerji’ye ait rüzgar tribününün durduğu dikkatleri çekti. Patlamanın nedenine ilişkin fabrika santraline yapılan aramada telefonların çalışmadığı görüldü.

İlk gelen bilgiler patlama da ölen yada yaralanan olmadığı yönünde. Şirketin, olayın meydana geliş nedenine ilişkin açıklama yapması bekleniyor..

SON GELİŞME- Alınan bilgiye göre, İzdemir’de bugün meydana gelen ana trafo yangınından sonra enerji kesintisi yaşandı. Çelikhane bölümüne başka bir trafodan enerji verildi. Yarın sabah yedekleme yapılıp normal üretim faaliyeti devam edecek..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com