Ana sayfa » Yerel » CEMAL ÖĞRETMEN, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI..

CEMAL ÖĞRETMEN, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Aliağa Habaş Hamdi Başaran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mtal Öğretmeni Cemal Aksakal son yolculuğuna uğurlandı. Atatürk İlkokulu Öğretmeni Ayşe Aksakal’ın eşi Olan Cemal Aksakal Aliağa Merkez Camisinde kılınan ikindi namazına müteakiben Aliağa Kabristanında defnedildi.

Aksakal’ın cenaze namazına, Aliağa Kaymakamı Erhan Günay, Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Sayın, MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir, Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Bayhan, Aliağa Milli Eğitim Camiası, Öğretmenler ve yakınları katıldı.

Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal sosyal medya üzerinden Aksakal’ın vefatına ilişkin olarak; “Atatürk İlkokulu öğretmenimiz Aysel AKSAKAL’ın eşi; HABAŞ Hamdi Başaran MTAL öğretmenimiz CEMAL AKSAKAL dün gece vefat etmiştir.

Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Aliağa Merkez Camii’nden kaldırılarak, Aliağa Kabristanı’na defnedilecektir. Allah rahmet eylesin. Mekânı cennet olsun. Kederli ailesine ve Aliağa eğitim camiasına başsağlığı diliyorum.” mesajını paylaştı.

Aslen Zonguldak’lı olan 25 yıllık öğretmen Cemal Aksakal geçen yıl yakalandığı amansız hastalıkla mücadele ediyordu. Kuzey Ege Haber olarak Cemal Öğretmene Allah’tan rahmet ve mağfiret, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com