Ana sayfa » Yerel » ALTO’DA ÖZEL SEKTÖRE REKABET EDEBİLİRLİĞİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ EĞİTİMİ..

ALTO’DA ÖZEL SEKTÖRE REKABET EDEBİLİRLİĞİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ EĞİTİMİ..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Aliağa Ticaret Odası (ALTO) ve İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) iş birliği ile Haziran ayında ilan edilen “Özel Sektörün Kurumsal Kapasitesinin ve Rekabet Edebilirliğinin Güçlendirilmesi” programı ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Toplantıya Aliağa Ticaret Odası Meclis Başkanı Adnan Saka, İZKA Genel Sekreter V. Sena Gürsoy, Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Berk ve Aliağa’daki kurumlardan temsilciler katıldı.

Aliağa Ticaret Odası’nda gerçekleşen toplantıda İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) tarafından ilan edilmiş olan “Özel Sektörün Kurumsal Kapasitesinin ve Rekabet Edebilirliğinin Güçlendirilmesi” Mali Destek Programı ile ilgili detaylı bilgiler paylaşıldı.

İzmir’in kurumsal dönüşümü için özel sektöre fırsat çağrısı
15 Milyon TL bütçeli “Özel Sektörün Kurumsal Kapasitesinin ve Rekabet Edebilirliğinin Güçlendirilmesi” Mali Destek Programı kapsamında, ara yüz kuruluşlar aracılığıyla, İzmir’de faaliyet gösteren firmaların kurumsal ve teknolojik dönüşüm, kaynak verimliliği ve çevre performansı, küresel tedarik zincirine dahil olma alanlarında geliştirilmesi ve ortak kullanıma yönelik altyapıların oluşturulmasıyla sektörel uzmanlaşmanın desteklenmesi hedefleniyor.

Böylece, İzmir’de faaliyet gösteren firmaların piyasa rekabet şartlarına dayanıklılıklarının artırılması sağlanacak. Mali Destek Programına kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları, özel sektöre yönelik faaliyet gösteren dernekler ve vakıflar ile organize sanayi bölgeleri, serbest bölgeler ve teknoloji geliştirme bölgelerinin yönetici/işletici şirketleri başvurabilecek..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com