Ana sayfa » Güncel » ADD ALİAĞA ŞUBE BAŞKANI ERTÜRK BERAAT ETTİ..

ADD ALİAĞA ŞUBE BAŞKANI ERTÜRK BERAAT ETTİ..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-ADD Aliağa Şubesi Başkanı Erol Ertürk 15 Temmuz Darbesi hakkında bir gazeteye verdiği demeçte yer alan ifadeleri nedeniyle terör örgütü propagandası yapmak suçundan yargılandığı davadan beraat etti. Ertürk duruşma sonrası şunları söyledi;

“Bugün bir kumpas davasını da tarihin çöp kutusuna attık. Çünkü biz Atatürkçülere, Kemalistlere, Cumhuriyet sevdalılarına, Yurtseverlere bu fetö çamurunun tutmayacağını dün olduğu gibi bugünde kanıtladık ve beraatle sonuçladık. Bu uzun yolu ve zorlu süreyi tek başıma geçmedim.

Her zaman yanımda olan eşim ve çocuklarıma, bir kardeş bir dost gibi bu onurlu süreyi başından beri sırtlayarak sonuçlandıran Av. Cemil beye, her duruşmamız da beni ve şubemizi yalnız bırakmayan İzmir Eşgüdüm başkanlarına, İzmir ADD Şubelerinin çok değerli başkan ve üyelerine, GYK üyemiz ve Aliağa şubemizin değerli üyesi sayın Sevil Nazan Keskin’e, Aliağa yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, her seferinde yanımızda olan Aliağa Emekli-Sen başkan ve üyelerine yanımızda olmak isteyerek ancak gelemeyen bütün dostlarımıza çok teşekkür ederim..”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com