Ana sayfa » Güncel » DSMART ABONELERİNE, TAŞ DEVRİ YÖNTEMLERİNİ REVA GÖRÜYOR!

DSMART ABONELERİNE, TAŞ DEVRİ YÖNTEMLERİNİ REVA GÖRÜYOR!

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-DSmart-Doğan TV Digital Platform İşletmeciliğinden abonelerine Taş Devri uygulaması. Milyonlarca abonesi bulunan DSmart yüz milyonlarca lira para kazandığı abonelerine taş devrinden kalma uygulamaları reva görüyor.

Aboneler Yalın internet uygulamasına geçmek istediklerini belirtmek amacıyla şirketin 0850 266 0 266 no’lu telefonunu arayıp talebini iletiyor. Aboneye yanıt veren operatör, bununla ilgili bir dilekçe hazırlayıp en yakın Dsmart bayisine başvurun diyor. Oysa abonenin ikamet ettiği yer ile en yakın bayi arasında 50 hatta 100 kilometre mesafe bulunabiliyor.

Örneğin Aliağa’da ikamet eden bir abonenin en yakınında bulunan bayi Menemen’de olduğu için gidiş-geliş 100 kilometreyi aşkın bir yol katetmesi gerekiyor.

Dsmart abonesi, bu bilgilendirmeden sonra elinde dilekçeyle yollara düşüp kendisine en yakın bayii aramaya başlıyor. 40 derece sıcağın altında en az 3-4 saatini bu işe harcayan abone perişan olmuş vaziyette evinin yolunu tutuyor. Oysa Dsmart uzatma taaahütleri de dahil bir çok uygulamasını telefondan yapabiliyor.

Dsmart Yalın internete geçmek isteyen abonelerine adeta Çin işkencesini reva görüyor. Şirketin pek çok abonesi bu uygulamaya yönelik olarak adeta ateş püskürüyor..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com