Ana sayfa » Yerel » TOYDEMİR’DEN BASIN AÇIKLAMASI..

TOYDEMİR’DEN BASIN AÇIKLAMASI..

Yazar: Erdinç Şahin
1 yorum

KUZEYEGEHABER- Millet İttifakı Listesinden CHP Aliağa Belediye Meclis Üyesi seçilen Sami Toydemir geçtiğimiz gün yapılan ve CHP’nin fire verdiği belediye meclisinin temmuz ayı olağan toplantısına katılmamasıyla ilgili basın açıklaması yolladı.

Toydemir açıklamasında şunları söyledi;

“Değerli Aliağa’lılar ve parti mensubu arkadaşlarım, bildiğiniz gibi ve ben devlete ve Aliağa Belediyesi bünyesinde milletime kamu görevlisi olarak 34 sene 10 ay hizmet ettim, elimden geldiğince hep iyiyi ve doğruyu takip ettim ve emekli oldum, dinlendim.

31 Mart seçimleri sonrası gönül verdiğim Cumhuriyet Halk Partisi saflarından belediye meclis üyesi seçildim. Bu süreçten sonra grubumla beraber her meclis ve komisyon toplantılarına iştirak ettim, tarafıma düşen görevimi yapmaya çalıştım. Ancak, makine değil bende bir insanım. Temmuz ayı olağan meclis toplantısı öncesi sağlık sorunu yaşayarak acil bir tedavi süreci yüzünden hastanede yatmak zorunda kaldığım için grup ve meclis toplantılarına katılmadım.

Bu toplantılarda doğan eksiklikten ötürü karşı grup ve idarenin bu kadar fırsatçılık yaparak her şeyi oldu-bittiye getireceğini tahmin edemezdim. Konu ile ilgili kastım ve kusurum yoktur. Bundan sonrada parti grubumdaki arkadaşlarımla beraber daha güçlü bir mücadele yapmaya çalışacağım.

Doğduğum, büyüdüğüm, yaşadığım ve nihayete ereceğim Aliağa için elimde gelen mücadeleyi vereceğim..”

Saygılar ve sevgilerle…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

1 yorum

Cihat 7 Temmuz 2019 - 23:53

Gerek toplantıya katılmayan Seçil hanım, gerekse bu zevat’ın açıklamalarını hiç inandırıcı bulmadım. Resmen bir bir tezgahın içinde olduklarına olan inancım daha da artmıştır. Seçil hanım kendisini haksız suçlayanları mahkemeye vereceğini söylemiş, versin. Ben resmen Suçluyorum kendisini, beni Mahkemeye verebilir.

Yanıtla

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com