Ana sayfa » Spor » ALİAĞASPOR FK’DA TRANSFER HAREKETLİLİĞİ SÜRÜYOR..

ALİAĞASPOR FK’DA TRANSFER HAREKETLİLİĞİ SÜRÜYOR..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

Transfer sezonunda hareketli günler geçiren Aliağaspor FK, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) şampiyon olmak ve sezon sonunda adını üçüncü lige yazdırmak isteyen İzmir’in güçlü temsilcisi Aliağaspor FK, transferde hız kesmiyor. Sezona iyi bir giriş yapmak isteyen sarı siyahlılar kamp öncesi transfer çalışmalarını tamamlamayı planlıyor. Şampiyonluk için başarılı futbolcuları kadrosuna dahil etmeye devam eden sarı siyahlılar bir yandan da geçen sezon takımda başarılı performans sergileyen futbolcularla sözleşme yeniliyor.

Aliağaspor FK transfer çalışmaları kapsamında 22 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Berkant İstanbul’u kadrosuna kattı. Sol kanatta da görev yapabilen genç oyuncu Bucaspor, Altınordu ve Kütahyaspor’da forma giydi. Geçtiğimiz sezon Somaspor’da oynayan oyuncu yeni sezonda Aliağaspor FK’nın başarısı için ter dökecek. Sarı siyahlılar ayrıca geçtiğimiz sezon takımda yer alan deneyimli sağ bek Berk Baran’la da sözleşme yeniledi.

Daha önce Bornova Yeşilova’dan Erkan Gövercin ve Çubukspor’dan Burak Toker’i renklerine bağlayan sarı siyahlılar Arda Saltan, Yunushan Memişoğlu, Güray Kula ve Aykut Geçmen’le de sözleşme yenilemişti..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com