Ana sayfa » Güncel » SOSYAL MEDYA ALEMİ ÇÖKTÜ!

SOSYAL MEDYA ALEMİ ÇÖKTÜ!

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Sosyal medya platformları Instagram, Whatsapp ve Facebook’a erişim sorunu yaşanırken, konuya yönelik son dakika haberleri de peş peşe geliyor. Akşam saatlerinde eş zamanlı olarak Instagram, Whatsapp ve Facebook’ta yaşanan erişim sorunu neticesinde, bireyler çeşitli problemlerle karşılaştılar.

Whatsapp’ta fotoğraf ve ses gönderilemezken, Instagram’da ise akış ‘akış yenilemedi’ ve ‘içerik yüklenemedi’ sorunu baş gösterdi. Öte yandan, Facebook’ta da benzer sorunlar gözlemlendi. Peki, Instagram, Whatsapp ve Facebook çöktü mü, neden açılmıyor? Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih Sayan Twitter üzerinden son dakika açıklaması yaptı.

Türkiye saati ile 17.00 dolaylarında Instagram, Whatsapp ve Facebook’ta çeşitli erişim sorunları yaşandı. Whatsapp’ta fotoğraf ile ses gönderilemezken, resim indirmede de problem yaşandı. Bir diğer platform Instagram’da ise hikaye (story) izlenemezken, ‘akış yenilemedi’ ve ‘içerik yüklenemedi’ uyarısı kullanıcıların karşısına çıktı.

Bunların hemen akabinde Facebook’ta benzer giriş ve erişim sorunları ortaya çıkarken, kullanıcıların araştırmaları da bu yönde şekillendi. Arama motorları üzerinde Whatsapp’ta neden fotoğraf ve ses gönderilmediği, Instagram’da neden akış yenilemediği ve Facebook’a girişin nasıl yapılacağı oldukça merak edildi..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com