Ana sayfa » Yerel » ALİAĞA BELEDİYESİ TEMMUZ AYI MECLİSİ TOPLANDI..

ALİAĞA BELEDİYESİ TEMMUZ AYI MECLİSİ TOPLANDI..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

Aliağa Belediyesi temmuz ayı olağan meclisi Belediye Başkanı Serkan Acar yönetiminde gerçekleştirildi.
 
Meclis salonunda yapılan toplantının gündeminde başkanlıktan gelen önergeler, komisyondan gelen raporlar ve gündem dışı önergeler yer aldı. Meclis üyelerinin oylamasına sunulan 49 madde tek tek oylandı.
 
10 Haziran 2019 tarihli meclis tutanaklarının okunup oylanması ile başlayan toplantı beş adet gündem dışı önergenin meclis gündemine alınması ile devam etti. Ardından başkanlıktan gelen önergelerin görüşülmesine geçildi.
 
BAŞKANLIKTAN GELEN ÖNERGELER..
Başkanlıktan gelen önergeler kapsamında 1-2-3-4-5-6-7-8-10-11-13 ve 15’inci maddeler oy çokluğu ile İmar Komisyonu’na havale edildi. 9-12-16 ve 18’inci maddeler oy çokluğu ile kabul edilirken 14 ve 17’inci maddeler İmar ve Plan Bütçe Komisyonuna havale edildi.
 
KOMİSYONDAN GELEN RAPORLAR..
Komisyondan gelen raporlar kapsamındaki 17 ve 18’inci maddeler oy çokluğu ile reddedilirken geri kalan tüm raporlar komisyonlardan geldiği şekliyle oy çokluğu ile kabul edildi.
 
Temmuz ayı olağan meclisi oturuma katılmayan Sami Toydemir ile Seçil Adalet Işık’ın mazeretlerinin oylanması ve bir sonraki meclisin 6 Ağustos 2019 Salı günü saat 18.00’da toplanmasına karar verilmesiyle son buldu..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com