Ana sayfa » Siyaset » “İTİ, ÖLDÜRENE SÜRÜTÜRLER”

“İTİ, ÖLDÜRENE SÜRÜTÜRLER”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İYİ Parti genel başkanı Meral Akşener partisinin grup toplantısında hakkında açılan davaya ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Akşener “Davayı açın da tek tek anlatalım” dedi.

Erdoğan’ın seçim öncesindeki sözlerini anımsatan Akşener “Kaçacak deliği olanlar hadi gene iyisiniz ama cumhurbaşkanlığı makamında oturuyorsun, Meclis’ini delik görüyorsun, milletvekillerini de fare görüyorsun, ayıptır.” diye seslendi.

Akşener konuşmasında şunları ifade etti; “Baktı ki teşkilatları çözülüyor; hatalar, günahlar bir bir ortaya dökülüyor; baktı ki herkese bir cesaret gelmiş, aziz milleti ‘Bunların miladı doldu, helal olsun Meral Hanıma’ diyor, kendisini aldı bir telaş. Ön almak lazım, göz dağı vermek lazım. Eh bunu deye deneye yorgunluktan ölecekler hâlâ anlamadılar. İnanmış bir insanın yüreğinde korku olur mu? Ecel ne bir nefes evvel ne bir nefes sonradır. Canınızın istediğini ardınıza koyarsanız siz bilirsiniz.

Kaçacak deliği olanlar hadi gene iyisiniz ama cumhurbaşkanlığı makamında oturuyorsun, Meclis’ini delik görüyorsun, milletvekillerini de fare görüyorsun, ayıptır. Manisa’da ben çantamı hazırladım çıktım ve dedim ki bu çanta Sayın Erdoğan Menderes’in, Demirel’in elindeydi. Bu çanta Ecevit’in, Alparslan Türkeş’in elindeydi,. Bu çanta Pınar Hisar’a giderken senin elindeydi. Ahan da şimdi benim elime verdin, sağ olasın, teşekkür ederim.

“2016 AÇILAN DAVASININ HTS KAYITLARINI İSTİYORLAR”

25 Haziran’da gene bana çemkirdiği gün savcı gene bir yazı yazıldı, 2016’da açılmış dosyamın telefonlarımın HTS kayıtlarını istiyor, günaydın. Böyle ciddiyetsizlik olabilir mi! Bunun anlamı; ‘kızım sana söylüyorum gelinim sen anla’dır. Başarısız oldular, çok kızdılar ama Saray öyle bir pozisyonda ki, İstanbul Ankara Adana Antalya seçimlerinin faturasını şahsen bana ve partime kesti.

Biz bundan şeref duyarız, şeref duyarız. Tek adam diye tutturup koca devleti üç beş zibidiyle yönetmeye kalkan ben miyim? Neredeyse her hafta FETÖ’nün siyasi ayağı araştırılsın diye verdiğimiz önergeleri reddeden ben miyim? Siyasi ayak kimdir diyoruz, siz de diyorsunuz ki bu ne ayak?

Ben hakimde hâkimler var gibi bir cümle sarf etmem, hukuk var ülkede diye bir cümle de sarf etmem. Ama ben bu soruşturmayı Türkiye’de oynanan o orta oyunun perdesini yıkmak için Allah’ın görevli kıldığına inanıyorum. Tek bir şey istiyorum kaldır gizlilik kararını beni ifade vermeye çağırın.

Çağırın ki FETÖ’nün siyasi ayağı kimlerdir konuşalım, araştıralım. Kim kimin ortağıymış konuşalım, araştıralım. Kim kimle iş tutmuş, konuşalım, kim kimin döşeğinde yatmış araştırılsın. Kimler turizm acentası gibi uçak dolusu adamlarını bunlarla istişare yapmaya göndermiş konuşalım araştırılsın. Babam sizin için, Hoca efendi için, gece dua ediyor diyen damatları konuşalım, araştırılsın.”

“Bakanlık makamında oturan damadın kızı FETÖ’cü olduğu için gelip kapınızda ağlayanları konuşalım, araştıralım. Yarın Osman Öcalan’a yaptığınız gibi TRT üzerinden, TRT’yi Pensilvanya’ya gönderip terör elebaşıyla röportaj yapmanızın önüne geçmek için çağrı yapıyorum, araştıralım. Sayın Erdoğan Anadolu’da bir söz vardır; iti öldürene sürütürler..”

Kaynak-Gerçek Gündem

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com