Ana sayfa » Güncel » “EYT İŞİNİ, 2023’E KADAR MUTLAKA ÇÖZMEMİZ LAZIM..”

“EYT İŞİNİ, 2023’E KADAR MUTLAKA ÇÖZMEMİZ LAZIM..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-23 Haziran’ın ardından yapılan MYK’ye, bazı isimlerin yeni sisteme yönelik ‘Kurullar işlemiyor, sadece başkan ve adamları var’ eleştirileri damga vurdu.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın 23 Haziran seçim sonuçlarını değerlendirdiği MYK’de parti yöneticileri hataları tek tek sıraladı, yeni sistemle ilgili sıkıntıları gündeme getirdi.

“EYT İŞİNİ MUTLAKA ÇÖZMEMİZ LAZIM, 3600’Ü YAŞAMA GEÇİREMEDİK”

Sistemdeki aksayan yönleri anlatan bir MYK üyesi, “Kurullar işlemiyor, ortada sadece başkan ve adamları var” dedi.Cumhuriyet’ten Emine Kaplan’ın haberine göre, seçimden önce verilen vaatlerin yerine getirilmemesini eleştiren bir MYK üyesi de “3600 ek gösterge dedik, yaşama geçirmedik. 2023’e kadar EYT işini mutlaka çözmemiz lazım” görüşünü dile getirdi.

AKP’de 23 Haziran seçim sonuçlarıyla ilgili değerlendirmeler sürerken, Erdoğan başkanlığında yapılan ve kimi zaman gerilim yaşanmasına neden olan toplantıda, bazı parti yöneticilerinin propaganda sürecinde yapılan hatalara yönelik eleştirileri tek tek sıraladığı, 2023’e kadar alınması gereken önlemlerle ilgili önerilerde bulunduğu belirtildi.

Kamuoyuna yansıyan haberlerde Erdoğan ile Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı arasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Ordu Valisi’ne yönelik sözleri nedeniyle gerginlik yaşandığı ortaya çıkmıştı..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com