Ana sayfa » Güncel » ABS HAFRİYAT’TAN, KAMUOYU’NUN DİKKATİNE..

ABS HAFRİYAT’TAN, KAMUOYU’NUN DİKKATİNE..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İzmir/Buca Belediye Başkanı Sn. Av. Erhan KILIÇ’ın 27.06.2019 günü Buca köylerinde ziyaretler gerçekleştirdiği, gerçekleşen bu ziyaretler esnasında Söğütlü Köyü girişinde 2 adet hafriyat kamyonun boş tarlaya moloz atıklarını bıraktığı, bu nedenle Sn. Av. Erhan Kılıç’ın ve diğer yetkililerin talimatı İle yapılan incelemede kamyon sürücülerine İdari yaptırım uygulandığını öğrenmiş bulunmaktayız.

Yerel ve ulusal basında yer alan bu haberlerin incelenmesi ve araştırılması neticesinde özetle; Buca’da kaçak moloz dökümü eyleminin İzmir/Buca Belediye Başkanı Sn. Av. Erhan Kılıç ve diğer yetkililerce tespit edildiği ve neticesinde sürücülere idari para cezası uygulandığı belirtilmektedir.

Paylaşılan haber görsellerinde ise boş tarlaya moloz atıklarını döken kamyonların üzerinde şirketimiz ABS HAFRİYAT Madencilik San. Tic. Ltd. Şti. ‘nin logosunun bulunduğu görülmüştür.

Öncelikle yukarıdaki haberlere ve sosyal medya paylaşımlarına konu olan ve boş tarlaya moloz atıklarının bırakılması olayına karışan iki adet kamyonun üzerinde bulunan logo, Şirketimizin uzun yıllardır kullandığı ve ticari faaliyetimiz kapsamında herkesçe bilinirliğe ulaşmış tescilli markadır.

Ege Bölgesi’nde yaklaşık 30 yıldır tüm kanun ve mevzuat hükümlerine uygun olarak faaliyet gösteren bir firma olarak; haberlere ve sosyal medya paylaşımlarına konu olan “boş tarlaya moloz atıklarını bırakılması” eyleminin şirketimiz ABS HAFRİYAT Madencilik San. Tic. Ltd. Şti. ile ilgisi olmadığını, ilgili kamyonların yaklaşık 6-7 ay önce noter aracılığı ile
satışının şirketimizce gerçekleştiğini, satış işlemlerinden sonra kamyonların malikinin ve işleteninin bilinmediğini, şirketimize ait markayı kullanan ve haberlere konu olan kamyon sahipleri/işletenleri hakkında 6769 Sınai Mülkiyet Kanunu ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu’ndan kaynaklı olarak “marka hakkına tecavüz”/”tescilli markanın izinsiz kullanılması”/”haksız rekabet” sebeplerine dayalı olarak yasal yollara başvurulacağını, şirketimizin misyonu olan şeffaflık ilkesi doğrultusunda talep edilmesi üzerinde ilgili kamyonların satış evraklarının paylaşılabileceğini bildiririz.

Bu nedenlerle haber siteleri ve çeşitli platformlarda ABS HAFRİYAT ‘a yönelik bu asılsız ve dayanaksız iddiaların ve de linç kampanyasının son bulması gerektiği, sürecin tarafımızca hassasiyet ile takip edildiği, iddiaların tamamen gerçek dışı olduğu, Abs Hafriyat’ın ismi veya logosunun yanıltıcı/gerçek dışı haberlere konu edilmesi ve kullanılması nedeni ile şirketimizce yasal yollara başvurulacağı kamuoyuna saygıyla duyurulur..

ABS HAFRİYAT Madencilik san. Tic. Ltd. Şti.
Yeni Mahalle Hürriyet Caddesi No:62/A Aliağa, İZMİR
Yönetim Kurulu Başkanı Abbas GİDİCİ

Tel-Fax: 0.232.616 61 51 – 616 65 36

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com