Ana sayfa » Güncel » MESİHİM DE MESİHİM DİYOR, BAŞKA DA BİR ŞEY DEMİYOR!

MESİHİM DE MESİHİM DİYOR, BAŞKA DA BİR ŞEY DEMİYOR!

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-9. dönem Refah Partisi Milletvekili Hasan Mezarcı, 2000 yılında kendisini “Meryem’den doğma İsa’yım” diye tanıtmıştı. Kimileri Mezarcı’nın delirdiğini kimileri de girdiği cezaevinde psikolojisinin bozulduğunu söyleyerek bu ifadelerde bulunduğunu söylemişti. Ancak Hasan Mezarcı, eşiyle ve havarileriyle verdiği son röportajında inanılmaz açıklamalar yaparak mesih olduğunu ısrarla vurguladı.

140 Juniors’ın videosunda ilk olarak Hasan Mezarcı’nın eşi Esin Tatlı Mezarcı görünüyor ve kendisini tanıtıyor. Kalp damar cerrahı uzman doktoru olduğunu söyleyen Esin Mezarcı, “Fahişe Meryem’im” diyerek, kendisini İsa sayesinde recmedilmekten kurtulmuş bir kadın olarak gösteriyor.

“Kemalizm yıkılırsa, devlet de kurtulur, millet de kurtulur” açıklaması ile siyaset döneminde oldukça eleştirilen Hasan Mezarcı, bomba etkisi yaratan açıklamaların ardından şu an Düzce’de havarileriyle ve eşiyle yaşıyor.

Hasan Mezarcı’nın havarilerden biri de İbrahim. Zamanında Diyanet İşleri Başkanlığı’nda çalışan İbrahim, Hasan Mezarcı’nın mesih olduğunu televizyonda öğrenince direkt iletişime geçmiş.

Paylaşılan röportajda Hasan Mezarcı ise çarpıcı açıklamalarda bulunuyor. Dünyanın dört bir yanında onun mesih olduğunu bilen havarilerinin olduğuna inanan Mezarcı, bunun örnekleriyle karşılaştığını söylüyor..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com