Ana sayfa » Yerel » İŞÇİLER İŞE ÇIKMADI, ÇIKARILAN İŞÇİLER EYLEME DESTEK VERDİ..

İŞÇİLER İŞE ÇIKMADI, ÇIKARILAN İŞÇİLER EYLEME DESTEK VERDİ..

Yazar: Erdinç Şahin
1 yorum

KUZEYEGEHABER-Aliağa Belediyesinde işçi çıkarmalar son sürat devam ederken işten atılan işçilere belediye işçilerinden anlamlı bir destek geldi. Çöp arabaları kontak kapattı, çöpler toplanmadı.

Bugün temizlik işçileri, fen işleri ve park bahçe müdürlüğünde çalışan işçiler işten atılmaların durdurulması için işe çıkmadı. İşten atılan işçiler ise arkadaşlarına destek vermek için Yenimahalle’de bulunan Temizlik İşleri Müdürlüğüne geldi.

İşçiler sloganlar atarak işçi çıkarılmalarını durdurulması ve çıkarılan işçilerin geri alınması için Başkan Serkan Acar’a çağrıda bulundu. İşçiler adına konuşan Doğan Şah Aydın;

“Bu süreç sağduyulu bir şekilde sonuçlanana kadar eylemlerimiz devam edecek. Başkan Acar’a buradan yeni bir çağrı daha yapıyoruz. İşten çıkarmaları durdurup, çıkardığı işçileri geri alsın. Aliağa son bir aydır diken üstünde, bu kentin huzura, barış ihtiyacı var” şeklinde konuştu..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

1 yorum

dhfth 21 Haziran 2019 - 18:38

aliağa ekspres abonesiyim hergün kapıma bırakırlar her ay ücretini öderim ama aliağa belediye işçileriyle ilgili bir haber henüz okumadım.sosyal medya olmasa hiçbirşeyden haberimiz olmayacak

Yanıtla

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com