Ana sayfa » Güncel » MURSİ ÖLDÜ, ERDOĞAN RAHMET DİLEDİ..

MURSİ ÖLDÜ, ERDOĞAN RAHMET DİLEDİ..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Eski Mısır Devlet Başkanı Muhammed Mursi mahkeme salonunda hayatını kaybetti.

Muhammed Mursi’nin casuslukla suçlanarak yargılandığı davanın duruşmasında bayılarak yere düştüğü ve yaşamını yitirdiği bildiriliyor.

Nile News Televizyonu, Mursi’nin cesedinin hastaneye götürüldüğünü bildirdi. AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Mursi’nin ölümüyle ilgili şu açıklamalarda bulundu;

“Maalesef mahkeme salonunda bu cereyan etmiş. Ben öncelikle Mursi kardeşimize, şehidimize Allah’tan rahmet diliyorum. Demokratik yollarla, yüzde 52 oy almak suretiyle Mısır’a Cumhurbaşkanı olan merhum Mursi, şuanda demokrasiyi bir tarafa koyarak, işgalci bir eda ile tamamıyla bir darbeyle Mısır’ın başına geçen şuandaki zalim Sisi, bildiğiniz gibi 50’ye yakın kişiyi idam etmiştir.

AB üyesi ülkeler idamı yasaklarken ne yazık ki Mısır’da bu katil Sisi’nin davetine icabetle oradaki toplantıya iştirak etmişlerdir. Bu ikiyüzlülük değil çok yüzlülüktür..”

Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2013-07-26 09:55:48Z | http://piczard.com | http://codecarvings.com

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com