Ana sayfa » Yerel » ALİAĞA EMEKLİ-SEN İLK GENEL KURULUNU YAPTI..

ALİAĞA EMEKLİ-SEN İLK GENEL KURULUNU YAPTI..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-DİSK’e bağlı Emekli-Sen Aliağa Şubesi 1. Olağan Kongresini bugün gerçekleştirdi. Şube Başkanı Sabahattin Yeşiltepe’nin tek liste ile gittiği genel kurulda divan başkanlığını Petrol-İş Sendikası eski Genel Mali Sekreteri İbrahim Doğangül, üyelikleri ise Saim Temur ile Fikret Duygulu yaptı.

İzmir Büyükşehir Belediye Aliağa Kültür Merkezinde yapılan genel kurulda yeniden şube başkanlığına seçilen Yeşiltepe şunları söyledi;

“Bu bizim, isim değişikliğinden sonra yaptığımız ilk genel kurulumuz. 2008’de AİHM’ne müracaat etmiştik, bilindiği gibi. İş hukuk yolları tamamlanmadığı gerekçesiyle başvurumuz reddedildi. Bunun üzerine ismimizi değiştirdik, sonra genel merkez genel kurulumuzu yaptık.

“BİZİ YALNIZ BIRAKMAYAN BÜTÜN DOSTLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Genel kurulda atama isimler göreve geldi, şimdi bunun seçimlerini yapıyoruz. 1. Olağan genel kurulumuz tahminimden de iyi geçti. Sağolsunlar, hep sivil toplum kuruluşları hemde siyasi partilerden çok sayıda misafirimiz genel kurulumuz izledi, bizlere güç verdi. İyi Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar, HDP Aliağa İlçe Başkanı Hüseyin Özcan, Petrol-İş Aliağa Şube Başkanı Ahmet Oktay, Alevi Kültür Dernekleri Aliağa Şube Başkanı Celal Süslü, Eğitim-Sen Aliağa Şube Temsilcisi Alp Kuyumcu, CHP Aliağa İlçe Yöneticileri, İlhan Aktaş, Bahar İlban, Emel Bayındır Kanat, CHP’li Belediye Meclis Üyeleri Yasin Çavdan, Savaş Dağdeviren misafirlerimiz arasındaydı. Bütün dostlarımıza saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

“AYNI FELSEFE İLE MÜCADELEMİZE DEVAM EDECEĞİZ”

Biz şuna inanıyoruz, demek ki Aliağa’da bir Emekli-Sen gerçeği var. Bu arada genel kurulumuzun Aliağa Belediyesinde işçi kıyımı yapılan bir döneme denk gelmesi bizim açımızdan son derece üzücü bir durum. Daha öncede olduğu gibi, yaşamdan emekli olunmaz anlayışıyla mücadelemize devam edeceğiz. “

Eğitim-Sen Aliağa Şube Temsilcisi Alp Kuyumcu,da 132 belediye işçisini işten çıkaran Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ı sert bir şekilde eleştiren bir konuşma yaptı.

Emekli-Sen Aliağa Şubesinin yeni yönetimi şu isimlerden oluştu;

1-Sabahattin Yeşiltepe
2-Sevil Köse
3-Ergin Düzkaya
4-Osman Durmaz
5-Levent Daşkın
6-Ercan Gemici
7-İsmail Yumli

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com