Ana sayfa » Güncel » TORKU’DAN, İFLAS AÇIKLAMASI..

TORKU’DAN, İFLAS AÇIKLAMASI..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Torku, hakkında çıkan 23 Haziran’da yapılacak İstanbul seçiminin ardından iflas açıklayacağına yönelik spekülatif yayınlarla ilgili açıklama yaparak söz konusu iddiayı yalanladı.

Torku tüketicilerinin güvenini sarsmaya yönelik kasıtlı çıkarılan sistematik yayınların gerçeği yansıtmadığı ifade edilen açıklamada, asparagas haberlere itibar edilmemesi istendi.

Konuyla alakalı Torku firması sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.
Yapılan açıklama şöyle:

Siz değerli Torku tüketicilerinin bize olan güvenini sarsmaya yönelik kasıtlı olarak çıkarılan asparagas haberlerin sonuncusu, Torku’nun iflas açıklayacağına dair yapılan sistematik yayınlardır.

Ne bir hat durdu ne de bir kişi işinden oldu. Sadece İSO 500’de 1 fabrikamız varken şimdi 4 fabrikamız oldu. Bir kısım ısrarla çiftçinin 45 tesisi ve Torku gibi bir markası olmasını hazmedemiyor.

FETÖ ELEBAŞLARI TARAFINDAN YÜRÜTÜLEN KARALAMA KAMPANYASI…

Torku’nun sosyal medya hesabından yapılan 2. açıklamada ise, “Türkiye’nin aydınlık geleceğine kastı olan, bugün varlığını sadece Amerika’dan sosyal medyada sürdürebilen hain FETÖ elebaşları tarafından yürütülen karalama kampanyaları karşısında uluslararası platformlarda da hukuki haklarımızı kullanacağımızı kamuoyu ile paylaşmak isteriz.” denildi.

Tüketicilerimizden ricamız dedikodulara prim vermeyiniz. Kamuoyunun bilgisine sunarız. Saygılarımızla”

Kaynak-Gerçek Gündem

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com