Ana sayfa » Güncel » ÇİĞLİ BELEDİYESİNDE, 245 MEMURU KAPSAYAN TOPLU SÖZLEŞME..

ÇİĞLİ BELEDİYESİNDE, 245 MEMURU KAPSAYAN TOPLU SÖZLEŞME..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Çiğli Belediyesi ve Tüm- Bel Sen Sendikası 2 Nolu Şube arasında 245 memuru kapsayan toplu iş sözleşmesi Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü ve Tüm-Bel Sen 2 Nolu Şube Başkanı Mustafa Aygün tarafından imzalandı.

1 Nisan’dan itibaren geçerli olmak üzere geriye dönük imzalan sözleşme, Çiğli Belediyesi’ndeki memurların aldığı sosyal denge tazminatının tüm kalemlerinde yüzde 7 ve her mali yılın sonunda (ÜFE + TÜFE)/2 oranında artış sağlıyor.

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü’nün makamında gerçekleştirilen toplu iş sözleşmesi imza törenine sendika yöneticileri Özer Kaysavuk, Vildan Çalıkoğlu, Emrah Ataş, Başkan Yardımcısı Barbaros Kiriş, İşyeri Sendika Temsilcisi Atilla Bingöl ve belediye bürokratları katıldı.

GÜMRÜKÇÜ; “MEMURLARIMIZA HAYIRLI OLSUN”

Sözleşmenin iki yıllık imzalandığını belirten Başkan Utku Gümrükçü, her zaman emekten yana ve emeğe saygı duyan anlayışla hareket ettiklerini belirterek, mevcut mali koşullarda memurlara iyileştirme yaptıklarını söyledi. Başkan Gümrükçü , “Memurlarımızın geçimlerine yardımcı olmak üzere belediye bütçesi doğrultusunda sözleşme imzaladık.

İki yıl sonra daha güzel şartlarda sözleşme imzalayacağımızı umuyorum. Sendikal mücadeleyi önemsiyorum ve birlik beraberlik içerisinde, dayanışmayla yürütülmesi gereken bir süreç olduğunu biliyorum. Toplu iş sözleşmemizin tüm memurlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com