Ana sayfa » Siyaset » CHP İZMİR, İSTANBUL MESAİSİNE DEVAM EDİYOR..

CHP İZMİR, İSTANBUL MESAİSİNE DEVAM EDİYOR..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-CHP İzmir İl Örgütü, İl Başkanı Deniz Yücel öncülüğünde Millet İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı CHP’li Ekrem İmamoğlu’nun seçim kampanyasına destek olmak için gittiği İstanbul mesaisi sürüyor.

CHP İZMİR İSTANBUL’DA..

İstanbul Bağcılar seçim bölgesinde sahada çalışan İzmir İl Örgütü, Bağcılar’da Millet İttifakı’nın ortağı İYİ Parti’nin seçim standına uğradı. İzmir İl Örgütü daha sonra Ekrem İmamoğlu için kurulan standa da uğradı.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’e Bağcılar’daki seçim turunda İl Başkan Yardımcıları Çetin Özdemir, Binali Gül, Adnan Alabay ve Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız da eşlik ediyor.

Başkan Yücel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile desteğini bir kez daha dile getirerek, “Bayrampaşa ve Bağcılar ilçelerinde çalışmalara destek verdik. Barış için, kardeşlik için, insanca yaşam için Ekrem İmamoğlu’nu yeniden başkan yapacağız. #herşeyçokgüzelolacak” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN YÜCEL O TOPLANTIYA TEK KATILDI..

Başkan Yücel, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Rumeli ve Balkan Göçmenleri derneklerinin başkan ve temsilcileriyle gerçekleştirdiği toplantıya katıldı.Yücel, toplantı sonrası yaptığı paylaşımda, “İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin seçilmiş başkanı Ekrem İmamoğlu’na destek için alanlardayız.

Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Rumeli kanaat önderleriyle gerçekleştirdiği toplantıya katıldık” dedi..

Kaynak-Ege’nin Sesi

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com