Ana sayfa » Yerel » ALİAĞA TİCARET ODASI’NDAN İLERİ DÜZEY EXCEL EĞİTİMİ..

ALİAĞA TİCARET ODASI’NDAN İLERİ DÜZEY EXCEL EĞİTİMİ..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Üyelerinin iş hayatındaki başarılarına destek olmak amacıyla, ihtiyaç duyulan alanlarda eğitim hizmeti vererek, üyelerinin bilgi ve becerilerini geliştirmeyi amaçlayan Aliağa Ticaret Odası, günümüzde şirketlerin en çok ihtiyaç duyduğu veri analizi ve raporlama konularında etkin bir uygulama olan “İleri Düzey Uygulamalı Excel Eğitimi” düzenleyecek.

Düzenlenecek eğitim sonucunda, katılımcılara raporlama ve veri analizi hazırlama becerisi kazandırılarak iş yaşamında daha etkin ve verimli olmalarını sağlayacak bilgiler verilmesi hedefleniyor. 19-20 Haziran tarihlerinde düzenlenecek eğitim sonunda katılımcılara sertifika verilecek.

Son Başvuru Tarihi 17 Haziran..

Aliağa Ticaret Odası bünyesinde düzenlenecek ve 2 gün sürecek olan İleri Düzey Excel eğitimine katılmak isteyenlerin 17 Haziran Pazartesi gününe kadar https://alto.org.tr/tr/etkinlik/12-ileri-excel-egitimi adresinden başvuru yapmaları gerekiyor.

Kurs için detaylı bilgi almak isteyenler 0232 6551991 nolu telefondan Dh.5 ile Eğitim ve Sosyal Hizmetler Sorumlusu Seçil Şahin’den bilgi alınabilecek..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com