Ana sayfa » Güncel » “İMAMOĞLU-YILDIRIM CANLI YAYIN KONUSU BUGÜN NETLEŞİR”

“İMAMOĞLU-YILDIRIM CANLI YAYIN KONUSU BUGÜN NETLEŞİR”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-31 Mart seçimleri sonrasında YSK kararıyla mazbatası elinden alınan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı CHP’li Ekrem İmamoğlu dün seçim bürosunda gündemi değerlendirdi. İmamoğlu, AKP’nin İstanbul adayı Binali Yıldırım ile canlı yayına çıkma konusuyla ilgili de konuştu.

İmamoğlu, teklifin ilk olarak kendisi tarafından dile getirildiğini hatırlatıp, “Benim kararım yeni değil. Benim karar vermemde ikinci birine ihtiyaç yok. Sayın Yıldırım’ın sürece eşlik etmesi, bu konunun 17 yıl sonra tartışmaya açılması beni mutlu etti” dedi.

Yıldırım ile canlı yayına çıkmasının planlamasını CHP Grup Başkanvekili Engin Altay ve AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal tarafından yapıldığını söyleyen İmamoğlu, “Canlı yayınla ilgili konular muhtemelen yarın (bugün) kesinleşir” diye konuştu.

İmamoğlu, soruşturmacı gazeteci Uğur Dündar’ın iki rakibin karşı karşıya geleceği açık oturumu yönetmeme kararını ise şöyle değerlendirdi: “Sayın Dündar’ın bu işi en iyi yapabilecek gazeteci olduğunu ifade ettim. Uğur Dündar’ın programı sunmasından ben memnuniyet duyarım.

Kendisinin programı sunmamak istememesiyle ilgili yaptığı açıklamayı gördüm ama nedenini, ne demek istediğini tam olarak anlayamadım. Bu konu hakkında kendisiyle görüşeceğim..”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com