Ana sayfa » Güncel » METEOROLOJİ’DEN EGE’YE; “SAĞANAK YAĞIŞ” UYARISI!

METEOROLOJİ’DEN EGE’YE; “SAĞANAK YAĞIŞ” UYARISI!

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Meteoroloji Ege bölgesini uyardı. Ülke genelinde etkili olması beklenen yağmurlu hava İzmir, Muğla, Aydın, Manisa, Uşak, Kütahya, Afyonkarahisar, Denizli kentlerinde de kendisini gösterecek.

Gün genelinde sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde seyrederken, en yüksek sıcaklık 35 ve 36 derece ile İzmir ile Manisa’da etkili olacak.

Bölgede en düşük sıcaklık ise 28 derece ile Afyonkarahisar’da kendini gösterecek. 5 günlük tahminde ise Ege’nin tamamı yağmurlu havanın etkisi altına girecek.

10 Haziran tarihinde kıyı kesimler hariç bölge genelinde yağış gök gürültülü sağanak şeklinde olacak. Salı gününden itibaren ise İzmir, Aydın ve Muğla’da yağışlı havanın hakimiyetine girecek.

EGE
Parçalı ve az bulutlu, iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Kütahya, Afyonkarahisar, Uşak ve Denizli çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; öğle saatlerinden sonra Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR °C, 28°C

Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinden sonra çok bulutlu, yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

DENİZLİ °C, 34°C

Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinden sonra çok bulutlu, yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

İZMİR °C, 35°C

Az bulutlu

MANİSA °C, 36°C

Parçalı ve az bulutlu

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com