Ana sayfa » Güncel » CHP DENİZLİ MİLLETVEKİLİ YAŞAMINI YİTİRDİ..

CHP DENİZLİ MİLLETVEKİLİ YAŞAMINI YİTİRDİ..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Kazım Arslan geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti.

CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan’ın ölümü, kişisel Twitter hesabı üzerinden duyuruldu. Yapılan açıklamada, “Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekilimiz Sayın Kazım ARSLAN, bu gece (7 Haziran Cuma) saat 00.30 sularında, Antalya-Aksu ilçesinde bayram tatili için ailesiyle beraber bulunduğu evinde geçirdiği ani rahatsızlık sonucu vefat etmiştir. Değerli milletvekilimizin cenazesi, daha sonra açıklayacağımız program dahilinde Denizli’de defnedilecektir” ifadelerine yer verildi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan da Arslan’ın hayatını kaybettiğini duyurdu. Özkan, “Mücadele arkadaşımız, yoldaşımız, Denizli Milletvekilimiz Kazım Arslan’ı kaybettik. CHP ailemize ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun” şeklinde konuştu.

CHP Milletvekili Tacettin Bayır ise, “Usiad’da, TBMM’de aynı komisyonda görev yaptığımız, partimizin önemli isimlerinden, üretim sevdalısı arkadaşımı, Denizli Milletvekilimiz Kazım Arslan’ı, geçirdiği beyin kanaması sonucu kaybettik. Acımızın tarifi yok. Allah rahmet eylesin. Ailesine, sevenlerine sabırlar diliyorum” ifadesinde bulundu..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com