Ana sayfa » Güncel » CHP’DEN SOSYAL MEDYA KAMPANYASI; “SENDE ANLAT”

CHP’DEN SOSYAL MEDYA KAMPANYASI; “SENDE ANLAT”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-CHP İstanbul İl Başkanlığı tarafından “Sen De Anlat” sloganıyla yayınlanan reklam filmi sosyal medyayı salladı.

Videoda İstanbullu yurttaşlar, CHP İBB Adayı Ekrem İmamoğlu’nun 18 günlük icraatlarını ve seçimin iptal edilmesiyle yaşanan mağduriyeti anlatıyor.

CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın hazırladığı videoda İstanbullular arasında kulaktan kulağa yayılan gerçeklerin öyküsü anlatılıyor.

CHP’liler videoyu sosyal medya hesaplarından şu sözlerle paylaştı:

Dr. Canan Kaftancıoğlu: “Seçim kampanyasına destek olmak için “Ben ne yapabilirim” diyen herkes önce daha fazla anlatmalı, daha fazla konuşmalı. Bu bayramda #SenDeAnlat”

Özgür Özel: “31 Mart’ta Ekrem İmamoğlu’nun İstanbullunun oylarıyla kazandığı anasının ak sütü gibi helal mazbatası gasbedildi. Aynı zarfa giren 4 pusuladan 1’inin geçersiz sayılmasının hukuka da vicdana sığmadığını #SenDeAnlat”

Seyit Torun: “Geleceğin için, geleceğimiz için #SenDeAnlat
Bizi birbirimizden ayrıştırmaya çalışanları, haksızlık yapıp; göz yumanları hepimiz anlatalım. 23 Haziran’da hak yerini bulacak!”

Tuncay Özkan: “18 günde 16 milyon İstanbullunun hayatını kolaylaştıran Ekrem İmamoğlu, 1800 günde neler yapmaz #SenDeAnlat”

Oğuz Kaan Salıcı: “18 günde İstanbulluların hayatını bu kadar kolaylaştıran Ekrem İmamoğlu 1800 günde neler yapmaz? #SenDeAnlat tüm İstanbul geleceğine sahip çıksın..”

https://www.youtube.com/watch?v=Pgr3dO9VNAA

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com