Ana sayfa » Güncel » “KAÇ BABA KAÇ” ALİAĞALI TİYATROSEVERLER İLE BULUŞACAK..

“KAÇ BABA KAÇ” ALİAĞALI TİYATROSEVERLER İLE BULUŞACAK..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

Aliağa Belediyesi Sanatevi (ASEV) bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Aliağa Belediye Tiyatrosu (ALBET), 2019 yılının ikinci oyunu “Kaç Baba Kaç” ile perde demeye hazırlanıyor.

Komedi oyunlarının dahi yazarı Ray Cooney’in ustalık eseri olan ve ALBET Tiyatro Eğitmeni Demet Saka’nın sanat yönetmenliğini yaptığı “Kaç Baba Kaç”, 10 Haziran 2019 Pazartesi günü saat 21.00 de Aliağa Açık Hava Tiyatrosu’nda seyircisiyle buluşacak.

Ücretsiz olarak sahnelenecek oyunda ALBET oyuncuları izleyenlere tiyatro resitali sunacak. İki perdelik oyun, 17 kişilik oyuncu kadrosu ve teknik ekibiyle tiyatroseverlere unutulmaz dakikalar yaşatacak.

KAHKAHA TUFANINA HAZIR OLUN..
Bir hastanenin doktorlar odasında geçen ve iki saat boyunca düşmeyen temposu ile kahkahalar attıran “Kaç Baba Kaç” Rektörlüğe giden yolda çok önemli bir konuşma yapmaya çalışan Dr. David Morgan’ın başına gelen komik olayları anlatıyor.

Doktorlar odasında yapacağı konuşmayı prova ederken, yıllar önce aynı hastanede yaşadığı küçük kaçamak hayatının en önemli gününü içinden çıkılamayacak bir hale getirir. Üstelik konferansına dakikalar kala…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com