Ana sayfa » Güncel » ÇİĞLİ ZABITASINDAN, BAYRAM ÖNCESİ DENETİMLERİ..

ÇİĞLİ ZABITASINDAN, BAYRAM ÖNCESİ DENETİMLERİ..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Çiğli Belediyesine bağlı zabıta ekipleri, fırın, unlu mamul üretim yerleri ile pastanelere yönelik denetimleri artırdı. Ramazan Bayramı öncesi 22 gıda üretimi yapan işyeri denetlenirken, 8’ine ihtar verildi.

Zabıta ekipleri fırın, pastane ve unlu mamul üretim yerlerinde ruhsat, gıda son kullanım tarihleri ve genel temizlik denetimi yaptı. Standartlara uymayanlara ihtar verildi.

“GIDADA HİJYEN ÇOK ÖNEMLİ “

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, vatandaşın huzurlu bir bayram geçirmesini istediklerini belirterek, özellikle Ramazan ayında ve bayramlarda gıda tüketiminin arttığına dikkat çekerek, gıda satış yerlerindeki hijyen konusunda hassas davrandıklarını söyledi.

Çiğli’de çok sayıda gıda üretim yeri olduğuna dikkat çeken Başkan Gümrükçü şöyle konuştu; “Gıdada hijyen konusunda çok ısrarcıyız. Vatandaşımızın temiz üretim koşullarında üretilen gıdaları tüketmelerini önemsiyoruz.

Zabıta ekiplerimiz görevinin başında. Bayram öncesi denetimlerimizi sıklaştırdık. Gerekli hijyen koşulları sağlamayan üretim yerlerini uyardık. Halkımızın huzur içinde bayramlarını geçirmelerini diliyorum..”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com