Ana sayfa » Yerel » KOMŞU İKİ MARKETİN REKABETİ ALİAĞA’LIYA YARADI..

KOMŞU İKİ MARKETİN REKABETİ ALİAĞA’LIYA YARADI..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

Aliağa’da Kültür Mahallesinde hizmet veren komşu iki manavın rekabete girip fiyatları indirmesi Aliağa’lılara yaradı. Manavların biri dün dükkanın önüne koyduğu tezgahlardaki sebze ve meyve fiyatlarını %50’den fazla düşürünce müşteri akınına uğradı.

1-2 ay önce 8-10 lira arasında satılan salkım domates 2-2.5 liraya, 5 liradan satılan hıyar 1 liraya, yine 2-3 ay önce 10-12 liraya satılan sivri biber 2 liradan satışa sunulunca dükkanın önünde kuyruklar oluştu. İndirimlerin ramazan ayı boyunca devam edeceğine dairde bilgilendirme yapıldı.

Diğer manavda bugün komşusu gibi indirime gitti. Dükkan önüne kurulun tezgahlarda soğan ve patatesi 2 liradan, salkım domatesi 2.5 liradan, sivri ve çarlıston biberi 2 liradan satmaya başlayınca müşteri akınına uğradı.

Her iki manava da hem kaldırım üzerine taşmaları hemde gürültü kirliliğine yol açacak şekilde sesli satış yapmaları nedeniyle Aliağa Belediyesi Zabıtalarınca ceza kesildi. Mikrofon uzattığımız Aliağa’lılar ise indirimlerin ramazan sonuna kadar değil sürekli yapılması gerektiğini savunup, yapılan indirimlerden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com