Ana sayfa » Güncel » “YAKIN ÇEKİM YAPAN 4 KAMERAMAN İŞTEN KOVULDU !

“YAKIN ÇEKİM YAPAN 4 KAMERAMAN İŞTEN KOVULDU !

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Sözcü TV’de Uğur Dündar’ın sorularını yanıtlayan Ekrem İmamoğlu, CNN Türk’te Ahmet Hakan’ın Tarafsız Bölge programına konuk olduktan sonra 4 kameramanın işine son verildiği duyumunu aldığını söyledi.

Ahmet Hakan’ın Tarafsız Bölge programı yayını erken bitirdiği için eleştirilmiş ve günlerce konuşulmuştu.  Sözcü TV’de canlı yayına katılan Ekrem İmamoğlu, vahim bir iddiayı daha gündeme getirdi.  Ekrem İmamoğlu’nun konuyla ilgili açıklamarı şöyle:

“Ben her programa giderim kardeşim, “O televizyona sakın çıkma” diyorlar. Çağırsınlar oraya da giderim. Ben bu süreci şöyle değerlendirmek istiyorum. Maksimum düzeyde insanlara ulaşmak anlatmak istiyorum.

Bu arada gitmek derken inşallah doğru değildir. Son CNN Türk’te katıldığım programda 4 kameramanın işine son verildiğini duydum. İnşallah doğru değildir. Eğer bunu CNN Türk kurumu birkaç gün içinde yalanlamazsa, yapmışlarsa kınıyorum. Açıklama yapmazlarsa sükut ikrardandır. Kabul ediyorsunuz demektir. Kardeşim, beni çeken kameramanın ne suçu var.

Bugün duydum ve çok üzüldüm. Daha da özel tespitler var ailelerinin ne durumda olduğu vs. Oralara girmeyeceğim. Bunu mutlaka aydınlatmaları lazım” Ekrem İmamoğlu’nun sözleri üzerine Uğur Dündar şunları kaydetti:

“Bu, görevi başarıyla yapma olarak değerlendirilir. Sizin gösterdiğiniz grafikler, görseller var ya. Reji odasına talimat verilmiştir “aman onları yakın plan göstermeyin” diye. O çocuklar da yakın plan çekmişlerdir. O görseller yakın plan çekilmezse anlaşılmaz.

Söz veriyorum, Eğer kovulurlarsa Sözcü TV kurulduğunda o 4 kameraman Sözcü TV’de çalışacak..”

Kaynak-Gerçek Gündem

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com