Ana sayfa » Yerel » EVLİYA ÇELEBİ’YE DÖNEN GÜVEN TAKSİ ESNAFI ŞAŞKIN !

EVLİYA ÇELEBİ’YE DÖNEN GÜVEN TAKSİ ESNAFI ŞAŞKIN !

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Geçtiğimiz yıl Kültür Mahallesi Hükümet Caddesinde bulunan Güven Taksi Durağı Aliağa Belediyesince Demokrasi Meydanının İNG Bank’ın karşısına bakan köşesine taşınmıştı, hatırlanacağı gibi.

Durak esnafı yeni yerinden memnun, Aliağa halkına hizmet vermeye devam etti. Ancak geçtiğimiz gün, durağın bulunduğu yerden kaldırılıp eski yerine taşınacağı bildirilince soluğu belediye de aldılar. Buradan sonrasını durak esnafından dinliyoruz.

“ÇÖZÜM BULACAKLARINI SÖYLEYİP, BAŞLARINDAN SAVDILAR”

“Durak kaldırılacak denilince belediye’ye gittik. Bizi Fen İşlerine yönlendirdiler. Fen İşleri Amiri, çözüm bulunacağını söyleyip başından savdı bizi. Sonra biz oradayken Büyükşehir Belediyesi Trafik Biriminden geldiler. Sizi buradan kaldırmak zorundayız, bazı itirazlar ve şikayetler var, durağın yeri ile ilgili dediler. Biz buraya gelmek için ne bir talepte bulunduk nede istek yaptık dedik. Bizi buraya Aliağa Belediyesi getirdi deyince, olur kağıdı almanız gerekiyordu cevabını verdiler. 

“ESNAFLA HER GÜN TARTIŞMA YAŞIYORUZ BURADA”

Hükümet Caddesi çiftyön olduktan sonra, hem can hemde mal güvenliği açısından çok riskli hale geldi .Ne müşteriyi görebiliyoruz, nede duraktan güvenli bir şekilde çıkabiliyoruz. Ayrıca durağın dükkanlarının önünü ve vitrinlerin kapattığı gerekçesiyle esnafla da sürekli tartışma yaşıyoruz burada. Bizim işlerimize mani oluyorsunuz diyorlar, ne yapacağımızı şaşırdık. Pastaneye sürekli un ve yağ geliyor, burası kapanıyor, bizim burada işimizi yapabilmemiz mümkün değil. 

“YA ESKİSİ GİBİ TEK YÖN YAPILSIN, YADA BAŞKA YERE TAŞISINLAR DURAĞI”

Ya eskisi gibi tek yönlü yapılsın bu cadde yada Caminin yani, Yapı Kredinin alt tarafı şu an itibariyle bizim için en uygun yerdir, bizi oraya taşısınlar, sizin aracılığınızla yetkililere sesimizi duyurmak istiyoruz..”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com