Ana sayfa » Yerel » “BU ZİYARET İLE AKP’NİN ALİAĞA’YA YÖNELİK ÇİRKİN SİYASETİ TASDİKLENMİŞTİR”

“BU ZİYARET İLE AKP’NİN ALİAĞA’YA YÖNELİK ÇİRKİN SİYASETİ TASDİKLENMİŞTİR”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-CHP Aliağa İlçe Başkanı Gülsen Ustaoğlu Cirit, AKP İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’ın Millet İttifakının CHP’li Aliağa Belediye Meclis Üyesi Orhan Ulaşzade’nin kardeşinin evinde katıldığı iftar yemeğini sosyal medya hesabı üzerinden paylaşmasına yönelik bir basın açıklaması yaptı. Cirit’in Dağ’ı sert ifadelerle eleştirdiği açıklama şöyle;

“Sayın basın mensupları ve Aliağa’li hemşerilerimiz;

31 Mart yerel seçimlerinde kontenjan üyesi olarak Sayın Orhan Ulaşzade belediye meclisine Millet İttifakı’n üyesi olarak meclise girmiş ve Aliağa’ya hizmet etmektedir.

Aliağa’li hemşehrilerimizin güvenini ve saygısını kazanmış Sayın Ulaşzade seçim öncesi AKP İzmir milletvekili Hamza Dağ tarafından ” CHP  içerisindeki PKK’lı  diye suçlamaya maruz kalmıştır. Dağ’ın siyasi olarak yaptığı bu çirkin iftiraya CHP olarak bütün belgeleri ile cevap verdik.

Sayın Ulaşzade’nin ailesi farklı bir partiye yakınlığı ile bilinir. Ancak Sayın Orhan Ulaşzade kendi bireysel kimliği ve iradesi ile CHP’de Aliağa’ya hizmet etmek istemiştir ve etmektedir.

Geleneksel Türk misafirperverliği gereği iftara gelmek isteyen bir kişiye hayır demek ayıptır. Bu görüş ve düşünce ile Sayın Ulaşzade’nin kardeşinin evinde  AKP’li vekillerin, iftira için gönül alma ziyareti olarak gerçeklesen bu ziyaret AKP’nin Aliağa’da yaptığı çirkin siyasetin tasdiklenmesi olmuştur.  

Seçim için bu çirkin saldırıyı yapıp, sonrasında gönül almaya çalışmak siyaseti kirletmenin en açık kanıtıdır. Vatan haini diye ilan ettiğiniz bir kişinin ayağına başka hangi saikle gidersiniz ki?

Hoşgörüsüz, samimiyetsiz, çirkin iftiralarla siyaseti yürütmek kimsenin hayrına değildir. Aliağa’da ve ülkemizde ilkeli ve temiz siyaset hepimizin hakkı ve özlemidir..”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com