Ana sayfa » Güncel » AKSOY VE ŞAHİN BU KEZDE PANKART VE AFİŞLERLE KAPIŞTI !

AKSOY VE ŞAHİN BU KEZDE PANKART VE AFİŞLERLE KAPIŞTI !

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Menemen’de 20 yıl gibi uzun bir süre boyunca belediye başkanlığını yürüten Tahir Şahin, koltuğu Serdar Aksoy’a devrettiği 31 Mart seçimlerinin ardından iki isim arasındaki sert bir tutum dikkat çekiyor.

Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, temsil noktasında belediyenin muhatap alınması gerektiğini söylerken ilçedeki bazı gayrimenkulleri spor kulübünden istedi. Bulunduğu TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’taki yarışı şampiyonlukla tamamlayan ve tarihinde ilk defa 1’inci Lig’e adını yazdıran kulübün Onursal Başkanı sıfatını taşıyan Tahir Şahin de süreçte ‘zeytin dalı uzatma’ niteliğinde bazı açıklamalar yapmıştı.

Gelinen süreçte sular tam duruldu derken kulüp kongre kararı aldı. Haziran ayında yapılması planlanan genel kurulda Tahir Şahin’in kulüp başkanlığına aday olacağı bildirildi. Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy’un da Şahin’in karşısına bir ismi çıkaracağı iddia edildi.

İlçede bir anda gündem spor kulübünün durumu olurken iki ismin sokaklara pankart astıkları görüldü. Belediye Başkanı Aksoy’un ilçedeki bazı noktalara, “Menemen Belediyespor halkındır, sattırmam” yazılı pankartlar astırdığı görüldü. Menemen Belediyespor Onursal Başkanı Tahir Şahin de bu hamleye, “Sattırmam diye tutturmuş, satılan bir iğne yok, satılık 1 metre yer de yok” afişiyle karşılık verdi..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com