Ana sayfa » Yerel » ALİAĞA’DA SERTİFİKA TÖRENİ..

ALİAĞA’DA SERTİFİKA TÖRENİ..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İzmir Büyükşehir Belediyesi Meslek Fabrikası’nın Aliağa da düzenlediği Pastacılık, Dijital Pazarlama kurslarının sertifika töreni İzmir Büyükşehir Belediyesi Aliağa Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Kurslarda öğrenim gören kursiyerlerin sertifikalarını aldığı törene İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Projeler Daire Başkanı Aytuğ Balcıoğlu, Destek Hizmetler Daire Başkanı Hakan Öztürk, Meslek  Fabrikası Müdürü Gökçe Başkaya, Kültür ve Sanat  Şube Müdürü Serap Gül, Meslek Edindirme Koordinatörü Ebru İnci, İzmir Büyükşehir Belediyesi Aliağa Yerel Hizmetler Müdürü Günal Biçer, Chp Aliağa İlçe Başkanı Gülsen Cirit , Aliağa Belediyesi Meclis Üyelerinden Orhan Ulaşzade, Sami Toydemir,  Seçil Adalet Işık, Berkay Aktaş, Hdp Aliağa İlçe Başkanı Hüseyin Özcan, Cumhuriyet Halk Partisi’nin 31 Mart 2019’da Aliağa’daki belediye başkan adayı Özcan Durmaz ve vatandaşlar katıldı.

Balcıoğlu sertifika töreninde yaptığı konuşmada “Aliağa’da daha önce gerçekleştirdiğimiz Balık Ağı Örme, Pastacılık, Topraksız Tarım gibi kurslarımızın ardından şimdi de Pastacılık ve Dijital Pazarlama kurslarımız tamamlamış bulunuyoruz. Hem kadınların hem de erkeklerin meslek edinmelerini kolaylaştırmak için tüm resmi ve meslek kuruluşlar ile koordineli çalışmaya devam edeceğiz. Şu anda 75 meslek alanında verdiğimiz kursların sayısı artarak devam edecek.”dedi.

Pastacılık kursunu bitiren 27, Dijital Pazarlama Kursunu bitiren 18 olmak üzere toplamda 45 kursiyere sertifikaları verildi..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com