Ana sayfa » Güncel » EN İYİLER BİR KEZ DAHA EGELİLERLE BULUŞUYOR !

EN İYİLER BİR KEZ DAHA EGELİLERLE BULUŞUYOR !

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Bu yıl beşincisi gerçekleşecek olan, bölgenin en prestijli töreni “Kristal Yaka İş Ödülleri Töreni” ünlü oyuncu Anıl İlter’in sunumuyla bu sene bir kez daha alanında en iyileri Egelilerle buluşturuyor!

Daha önce Vatan Şaşmaz, Dilara Gönder, Atiye gibi ünlülerin ve birbirinden değerli İş Adamlarının yer aldığı bu görkemli gecede bu sene çok daha fazlası sizleri bekliyor! Sürpriz konuklar ve ünlü isimlerle bu gecede siz de yerinizi alın!
5.KRİSTAL YAKA İŞ ÖDÜLLERİ TÖRENİ 7 MAYISTA..
Ege Üniversitesi İşletme Topluluğu tarafından organize edilen ve alanında başarılı kişileri, ülkemizin köklü şirketlerini ve birbirinden değerli ünlüleri bir araya getirmesi hedeflenen ödül töreni bu sene 7 Mayıs tarihinde Prof. Dr. Yusuf Vardar MÖTBE Kültür Merkezinde gerçekleşecek.
Ünlü oyuncu Anıl İlteri’in sunumuyla gerçekleşecek olan ve tüm Türkiye’den birçok köklü şirket ve başarılı isimlerin katılımı beklenen törende iş dünyasının Oscarları sahiplerini bulacak!
ÖDÜL VERİLECEK KATEGORİLER:1. En Beğenilen Marka Yüzü Ödülü2. Yerelden Ulusala Başarı Öyküsü Ödülü3. En İyi Marka Yönetimi Ödülü4. En Çok Çalışılmak İstenen Firma Ödülü5. Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülü6. Çevre Dostu Firma Ödülü7. Müşteri Memnuniyetine En Çok Değer Veren Firma Ödülü8. Sosyal Medyayı En İyi Kullanan Firma Ödülü9. En İyi Staj Programı Sunan Firma Ödülü10. En Başarılı Girişim Ödülü11. En İyi Slogan Ödülü12. En İnovatif Firma Ödülü13. Yılın İş İnsanı Ödülü14. En Beğenilen Reklam Ödülü15. En Beğenilen İnternet Dizisi Ödülü16. En Beğenilen Spor Programı Ödülü17. En Beğenilen Radyo Programı Ödülü18. En İyi İçerik Üreten Youtuber Ödülü19. En İyi Twitch Yayıncısı Ödülü20. Öğrenciler Tarafından En Çok Tercih Edilen Marka Ödülü21. Gençlere Destek Ödülü22. Onur Ödülü23. Ege İşletme Topluluğu Özel Ödülü7 Mayıs 2019Prof. Dr. Yusuf Vardar MÖTBE Kültür MerkeziSaat: 17.00
*Katılım Ücretsizdir
Kayıt Formu: www.egeisletmetoplulugu.com

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com