Ana sayfa » Güncel » İMAMOĞLU’NDAN EYT’YE TAM DESTEK..

İMAMOĞLU’NDAN EYT’YE TAM DESTEK..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak ile 1 Mayıs kutlamaları sırasında görüşen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, derneği makamında kabul edeceğini ve desteğini açıklayacağını belirtti


Emeklilikte Yaşa Takılan vatandaşlar seçim sürecinde büyük bir mücadele verdi. Toplantılar yaptılar, imza topladılar, sık sık Ankara’ya Meclise gittiler. Finalde İstanbul Maltepe’de 2 milyon insanı toplayarak tarih yazdılar ancak hükümet tarafından hiç bir şekilde gündeme alınmadılar. 

Durum böyleyken muhalefet partileri ve adayları, EYT’nin yanında durarak hem onların desteğini aldı hem de bazı sözler verdi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mansur Yavaş, EYT’ye verdiği destek sözü lafta bırakmadı, belediye olarak yapabileceği desteği verdiği talimatla kayıt altına aldı. 

EYT’ye önemli bir destek de dün CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan geldi. İmamoğlu, İstanbul’daki 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamalarında EYT SYDD Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak ile görüştü. İmamoğlu, en kısa sürede derneği makamında kabul edeceğini ve desteğini açıklayacağını bildirdi..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com