Ana sayfa » Kültür-Sanat » İKÇÜFEST 19 BAŞLIYOR…

İKÇÜFEST 19 BAŞLIYOR…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-2018-2019 akademik yılını geride bırakacak olan İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi ailesi İKÇÜFEST’19 ile yorgunluk atacak.

Dopdolu bir programla, birbirinden renkli etkinlik ve konserlerle gerçekleştirilecek İKÇÜFEST’19 İKÇÜ’ye baharı getirecek.

Tiyatro, dans ve müziğe doyacak İKÇÜ’lü öğrenciler, akşam gerçekleştirilecek konserlerde Türkiye’nin en sevilen sanatçılarını da dinleme fırsatı edinecek.

Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığının organizasyonuyla 3 gün sürecek şenlik programı, 2 Mayıs 2019 Saat 12.00’de Çiğli Ana Yerleşkede yapılacak kortej yürüyüşü ile resmen başlamış olacak.

Gün boyu devam edecek interaktif gösteriler, amatör müzik gruplarının konserlerinin devamında akşam konserlerinde ise ünlü isimler İKÇÜ’de ağırlanacak.

2 Mayıs’ta Karadeniz müziğinin sevilen isimlerinden Resul Dindar, 3 Mayıs’ta Rap müziğin sevilen isimlerinden Eypiosahne alırken; 4 Mayıs’ta ise Model Grubu’ndan ayrılarak kariyerine solo çalışmalarıyla devam eden Türk Rock müziğinin kadın yorumcularından Fatma Turgut İKÇÜ’lü hayranlarıyla buluşacak..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com