Ana sayfa » Yerel » Aliağa Belediye Meclisi Aralık Ayı Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi…

Aliağa Belediye Meclisi Aralık Ayı Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Aliağa Belediyesi Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Serkan Acar yönetiminde yapıldı. İki oturum halinde gerçekleştirilen mecliste 16 madde görüşüldü.

Belediye Meclis Salonu’nda 7 Kasım 2023 tarihli meclis tutanağının okunup onaylanmasıyla başlayan toplantı başkanlıktan gelen önergelerin meclis üyelerinin görüşüne sunulmasıyla devam etti.

Başkanlıktan gelen önergeler kapsamında; 1-3 ve 6.madde oy birliği ile kabul edildi. 2 ve 7. Madde İmar ve Plan Bütçe Komisyonuna havale edildi. 4. Madde İmar Komisyonuna havale edilirken, Plan ve Bütçe Komisyonuna gönderilen 5.madde ikinci oturumda komisyondan geldiği şekliyle oy çokluğu ile kabul edildi.

Komisyondan gelen raporlar kapsamında ise; 1-3-7- ve 9.Madde komisyondan geldiği şekliyle kabulüne oy birliği ile karar verilirken, 2-4-5-6 ve 8.Maddelerin komisyonlardan geldiği şekliyle kabulüne oy çokluğu ile karar verildi.

Aliağa Belediyesi İle İzmir Demokrasi Üniversitesi Arasında İş Birliği Yapılacak…

Alia Park içerisinde faaliyet gösteren rehabilitasyon merkezinin, hizmet kalitesinin artırılmasına yönelik olarak belediye ile İzmir Demokrasi Üniversitesi arasında iş birliği yapılmasını ve tüm iş ve işlemler için Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’a yetki verilmesini içeren 1.Madde oy birliği ile kabul edildi.

Aliağa Spor ve Yaşam Merkezi içerisinde açılması planlanan ve daha önce 15 yıllığına Kültür ve Turizm Bakanlığı’na tahsisine karar verilen Bebek Çocuk ve Yetişkin Kütüphanelerinin tahsis sürelerinin 29 yıla çıkarılması için Başkan Serkan Acar’a yetki verilmesini içeren 2.Madde oy birliği ile kabul edildi…

blank

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com